Mrs Panda
MaryKay MakeUp Party
Tuesday, 22 October 2013 • 06:20 • 0 comments

Assalamualaikum,

Hello !







okay sayang sayang sekalian ~

u oll nak join tak MakeUp Party Marykay FREE??. tak semestinya dekat Perlis or Perak je..tempat lain pun boleh..tapi dalam masa terdekat ni kami nak yang dari Perlis or Perak..

AKTIVITI



  • Cara penjagaan wajah
  • Spa bibir
  • Sesi solekan
  • Rundingan profesional
  • Karier bersama MaryKay
  • Sesi bergambar

okay semua benda FREE! korang datang bawak diri je..ENJOY and RELAX !
perempuan sahaja hehehe ~ boleh bawak mak, kakak , adik , kawan2 lain :D
tak kira usia ^^

CEPAT!!! TEMPAT TERHAD!!

untuk booking tempat or sebarang pertanyaan boleh wechat : adillaahmadf / ieyntansyazwani1,  follow instagram : adillaahmadf / ieyntansyazwani, twitter : @kwoorara or email : faaraapple@gmail.com


FUTURE
Owner
Faara Adilla
Owner
Intan Nursyazwani

Walkie Talkie


My Status
>> Class MaryKay diPerlis
date : Tiada tarikh tetap lagi
at: xoxo


>> Class MaryKay diIPOH
date : Tiada tarikh tetap lagi
at: xoxo


>> xoxox
date: xoxox
at: xoxox

History


D' Credits
Basecode : N.Afiqah
Template : Inspirit's Baby
Edited : Intan